Søg en person til en bestemt stilling…

Mangler I en person i en kortere eller længere periode pga. barsel, sygdom eller fordi I har ekstra travlt med nogle vigtige projekter, så kan en vikar være en god løsning. Se her hvilke stillingstyper vi kan hjælpe jer med.

Marketingspecialist, konsulent

Rådgiver og erfaren praktiker med specialviden indenfor et eller flere af følgende områder: Marketing, branding, identitet, kampagner, digitale medier, sociale medier, content marketing, seo/sem, web- eller app-udvikling. Kan hjælpe med strategiudvikling- og planlægningsopgaver, implementering, kravspecificering, budgettering etc.

Projektleder, projektmedarbejder

Praktiker med flere års projekterfaring indenfor et eller flere af følgende områder: Marketing, branding, identitet, kampagner, digitale medier, sociale medier, content marketing, seo/sem, web- og app-udvikling. En projektleder sikrer at et projekt implementeres ift. tidsramme og personer involveret i samarbejde med team og ledelse.

Tekstforfatter, journalist

Er personen der kan skrive og sætte ord på virksomhedens brand, værdier, produkter og services, samt ekstern kommunikation til presse, investorer og øvrige interessentgrupper. Tekstforfatteren/journalisten har typisk en specialkompetence indenfor content marketing, sociale medier, PR, produkt marketing, branding eller annoncering.

Designer, grafiker, AD’er

Er den visuelt kreative person der kan udarbejde en identitet og arbejde med grafik og design til forskellige situationer og medier, f.eks. logo/identitet, websites, app’s, banner ad’s, printannoncer, brochurer, kataloger, udstillinger etc.

Udvikler, programmør

Er personen der teknisk kan indgå i opgaver omkring etablering, tilpasning eller udvikling af funktioner på website, mobilesite, apps samt arbejde med de mere teknisk udfordrende dele ift. marketingværktøjer og platforme.

Fotograf

Behovet for billeder og film til web og andre digitale platforme er vokset betydeligt de seneste år, og fotografer kan i dag indgå i mange typer af produktioner med forskelligt setup og økonomisk ramme.