Opret din profil, så vi kan kontakte dig med freelance- og vikarforløb samt jobs

Vi er i daglig dialog med store virksomheder om projekter og forløb. Vores fokus er at hjælpe vores medlemmer til gode langvarige samarbejder (ikke mindre ad-hoc opgaver). Det tager 5-10 min at oprette din profil, og det er gratis.

Du er kommet til det rette sted, hvis følgende dette på dig:

  • Du er freelancer, vikar eller jobsøgende indenfor marketing og kommunikation
  • Du har erfaring og stærke kompetencer indenfor dit fagområde
  • Du arbejder godt i teams og gerne ude hos kunder

Er du ansat i fast stilling? 

Hvis du pt. er i uopsagt stilling, kan du vælge status som “Anonym”. Vi bringer ikke dine oplysninger videre uden forudgående samtykke fra dig og fortrolighedsaftale (NDA) med virksomheden.

1) Du får besked

om relevante samarbejder/jobs. Hvis du er interesseret, kan du svare. Hvis matchet er godt, er næste skridt en samtale med virksomheden.

2) Du byder ind med

din time/månedspris. Ofte har virksomheden et budget. Den pris som aftales, kan du afregne fuldt ud. Der trækkes ingen gebyrer/omkostninger herfra.

3) Vi garanterer din betaling

Hvis du får et samarbejde gennem os, tager vi ansvaret for, at du får din betaling, samt at du bliver betalt til tiden. Typisk efter 2 uger.

4) Sådan gør du din profil god

(1) Et portræt i tværformat, gerne med et smil. (2) En grundig beskrivelse af dig, dine kompetencer, og den rolle du kan varetage i en virksomhed. (3) Referencer som underbygger din kompetence. Jo flere, jo bedre.

Du kan altid rette eller slette din profil og data. Gem password og brugernavn. Support: Skriv til support@marketingcapacity.dk eller +45 29930790 (9.00-17.00).

Opret din gratis profil

  • markér alle relevante
  • Angiv dit ca. niveau for timepris og månedspris (fuld tid)
  • (Primært for personer ansat i fast stilling)