De bedste marketingfreelancere og vikarer samlet ét sted

Marketingcapacity.dk er Danmarks førende dedikerede platform for freelancere og vikarer indenfor marketing

 • Tekstforfattere
 • Grafikere/designere
 • Digitale specialister
 • Projektledere, koordinatorer
 • Interim managers

Vi har fokus på de bedst kvalificerede, typisk med erfaring fra bureauer og store virksomheder. Selvstændige personer som er proaktive og løsningsorienterede.

Få vores hjælp til at finde den rette person:

 • Freelancere
 • Vikarer
 • Fast stilling

Freelancere og specialiserede vikarer er et godt alternativ til bureauer og konsulenthuse:

 • Tilsvarende kompetenceniveau
 • Value for money: Spar 40-60%
 • Arbejdet kan udføres hos jer, hvis I ønsker det
 • Aftaler med en høj grad af fleksibilitet
 • Hurtig onboarding

Hvem benytter Marketingcapacity.dk?

Vi samarbejder med en lang række af landets største virksomheder indenfor mange brancher. Klik og læs kundeudtalelser her

Få 3 stærke kandidater

Du har flere muligheder for at finde en ideel samarbejdspartner. Med “Få 3 stærke kandidater” processen får du en let og effektiv proces. Det er også den mest brugte. Klik og læs om “Få 3 stærke kandidater”

Træk på vores kendskab til mange dygtige freelancere 

Rekruttering er normalt resursekrævende, men vi hjælper gerne med at udvælge kandidaterne, så du hurtigt kan komme i kontakt med nogle gode kandidater som opfylder jeres ønsker.

Hvem benytter Marketingcapacity.dk?

Vi samarbejder med en lang række af landets største virksomheder. Klik og læs kundeudtalelser her

Strategisk rekrutteringssamarbejde

Marketingcapacity.dk samarbejder med Nordic Recruiting for at tilbyde executive search og rekruttering af ledere til alle niveauer indenfor marcom, tech, medier, salg samt it. Nordic Recruiting er en sammenslutning af nogle af branchens mest erfarne headhuntere indenfor området. Netværket er omfattende og dækker Danmark, Sverige og Norge.

Spørgsmål og forespørgsler:

Ring +45 29930790 eller skriv til carsten@marketingcapacity.dk

GDPR information

”MarketingCapacity er et stærkt alternativ, når man ønsker at tilføre sit team nye kompetencer og/eller ekstra ressourcer. I min tid som marketingchef i AP Pension har jeg haft stor glæde af, at samarbejde med MarketingCapacity og deres netværk af specialister. Processen har været effektiv og MarketingCapacity har ret hurtigt præsenteret os for en række velkvalificerede kandidater at vælge i mellem.

De kandidater vi valgt har været kompetente, motiverede og gode til at komme ind i organisationen og samarbejde på tværs. Jeg kan varmt anbefale MarketingCapacity og deres netværk af specialister.”

Kim Blandtfort Christensen, AP Pension

Sampension benyttede MarketingCapacity til at finde en konsulent og projektleder til at lægge en strategi og påbegynde processen med at gå på Facebook.

”Efter en super opstart, hvor vi fik udviklet vores facebook-side og kom godt i luften den 1/12, er vi nu i en driftsfase, hvor Peter laver indhold en dag om ugen og ajourfører vores contentplan. Det har været et virkelig godt samarbejde med Peter, som er dygtig og også personligt er gået godt i spænd med afdelingen – så en meget glad kunde herfra“

Søren Espersen, Kommunikations- og HR-direktør, Sampension

SimCorp benyttede MarketingCapacity til at finde en ekstern kommunikationskonsulent, som kunne være med til at drive vores employer branding-kommunikation.

”Vi blev hurtigt præsenteret for en række relevante kandidater, udvalgte tre, som der blev holdt samtaler med, og fandt den helt rigtige til jobbet.

MarketingCapacity var med i hele processen, havde styr på både det formelle og det praktiske, og havde frem for alt et udvalg af kandidater, der gjorde det muligt meget hurtigt at finde den rigtige løsning for SimCorp.”

Anders Crillesen, Group External Communications Manager, SimCorp