Stil med det stærkeste marketingteam, og bliv rustet til alle udfordringer.

Få vores hjælp til at finde den rette person:

 • Freelancere, 5-37 timer per uge, fast eller variabelt
 • Vikarer, 20-37 timer pr. uge
 • Fast ansættelse, fuld tid og deltid

Danmarks førende marketing vikar/freelance platform

Marketingcapacity.dk er et omfattende netværk af marketingprofessionelle. Vi har fokus på de bedst kvalificerede, typisk med erfaring fra bureauer og store virksomheder. Selvstændige personer som er proaktive og løsningsorienterede.

 • Tekstforfattere
 • Grafikere/designere
 • Digitale specialister
 • Projektledere, koordinatorer
 • Interim managers

Uforpligtende personlig assistance

Vi har stærke værktøjer til at identificere mulige kandidater med specifikke baggrunde (branche, kompetencer, specialer, bopæl, tilgængelighed, timepris m.m.). Det er gratis at få vores hjælp til at finde vikarer og freelancere. Du betaler blot timeprisen for den pågældende person, såfremt I vælger at indgå samarbejde.

Din samlede rekrutteringstid: 2 timer

Rekruttering er normalt resursekrævende. Hos os tager det 2 timer. Vi tager ansvaret for at kontakte potentielle kandidater, kvalificere og udvælge 3 personer til samtaler med jer. Samtalerne holdes indenfor 2 timer online – eller på jeres kontor.

Succesrate: 85%

Vores proces har bevist sit værd siden 2017. 85% af de søgninger som vi er involveret i, fører til et samarbejde.

Freelancere er et stærkt alternativ til bureauer og konsulenthuse:

 • Tilsvarende kompetencer
 • Spar 40-60%
 • Arbejdet kan udføres hos jer
 • Aftaler med en høj grad af fleksibilitet
 • Let projektstyring
 • Hurtig søgeproces og onboarding
 • Plug-and play kontrakter, tidsstyring og afregning via os

Hvem benytter Marketingcapacity.dk?

Vi samarbejder med en lang række af landets største virksomheder indenfor mange brancher. Kontakt os gerne for en liste med eksempler.

Hvem samarbejder med vores freelancere og vikarer?

Klik her for at ca. 2.000+ reference virksomheder – og for at se hvem der har samarbejdet med dem. Virksomhedsindeks

Strategisk rekrutteringssamarbejde

Marketingcapacity.dk samarbejder med Nordic Recruiting for at tilbyde executive search og rekruttering af ledere til alle niveauer indenfor marcom, tech, medier, salg samt it. Nordic Recruiting er en sammenslutning af nogle af branchens mest erfarne headhuntere indenfor området. Netværket er omfattende og dækker Danmark, Sverige og Norge.

Spørgsmål og forespørgsler:

Ring +45 29930790 eller skriv til carsten@marketingcapacity.dk

”MarketingCapacity er et stærkt alternativ, når man ønsker at tilføre sit team nye kompetencer og/eller ekstra ressourcer. I min tid som marketingchef i AP Pension har jeg haft stor glæde af, at samarbejde med MarketingCapacity og deres netværk af specialister. Processen har været effektiv og MarketingCapacity har ret hurtigt præsenteret os for en række velkvalificerede kandidater at vælge i mellem.

De kandidater vi valgt har været kompetente, motiverede og gode til at komme ind i organisationen og samarbejde på tværs. Jeg kan varmt anbefale MarketingCapacity og deres netværk af specialister.”

Kim Blandtfort Christensen, AP Pension

Sampension benyttede MarketingCapacity til at finde en konsulent og projektleder til at lægge en strategi og påbegynde processen med at gå på Facebook.

”Efter en super opstart, hvor vi fik udviklet vores facebook-side og kom godt i luften den 1/12, er vi nu i en driftsfase, hvor Peter laver indhold en dag om ugen og ajourfører vores contentplan. Det har været et virkelig godt samarbejde med Peter, som er dygtig og også personligt er gået godt i spænd med afdelingen – så en meget glad kunde herfra“

Søren Espersen, Kommunikations- og HR-direktør, Sampension

SimCorp benyttede MarketingCapacity til at finde en ekstern kommunikationskonsulent, som kunne være med til at drive vores employer branding-kommunikation.

”Vi blev hurtigt præsenteret for en række relevante kandidater, udvalgte tre, som der blev holdt samtaler med, og fandt den helt rigtige til jobbet.

MarketingCapacity var med i hele processen, havde styr på både det formelle og det praktiske, og havde frem for alt et udvalg af kandidater, der gjorde det muligt meget hurtigt at finde den rigtige løsning for SimCorp.”

Anders Crillesen, Group External Communications Manager, SimCorp