Stil med det stærkeste marketingteam, og bliv rustet til alle udfordringer.

Få vores hjælp til at finde den rette person:

 • Freelancere til variable eller tidsbegrænsede forløb og projekter
 • Vikarer (20-37 timer pr. uge)
 • Faste nøglemedarbejdere til fuld tid og deltid

Specialister i marketing og kommunikation.

Vi har et omfattende netværk af marketingprofessionelle indenfor alle funktioner og niveauer, og stærke datamæssige værktøjer til at identificere kandidater med specifikke kompetencer, tjekke tilgængelighed og kvalificere yderligere. Vi gennemfører samtaler med udvalgte kandidater (shotliste), før vi udvælger/anbefaler de bedst matchende profiler til samtale. Samtalerne gennemføres hos jer som fortløbende runde, for at styrke indtrykket og optimere tiden for alle.

Freelancere er et stærkt alternativ til bureauer og konsulenthuse:

 • Tilsvarende kompetencer
 • 40-60% af omkostningen
 • Arbejdet kan udføres hos jer
 • Aftaler med en høj grad af fleksibilitet
 • Lettere løbende projektstyring
 • Hurtig søgeproces og onboarding
 • Plug-and play kontrakter, tidsstyring og afregning via os

De fleste virksomheder har perioder med behov for ekstra kapacitet, som det ikke er muligt at fastansætte sig til. Derfor benytter mange bureauer og konsulenter, selvom det kan være dyrt og udfordrende. Vi tilbyder et attraktivt alternativ, nemlig at knytte en eller flere digitale eksperter og kreative på fleksible aftaler til jeres eget faste marketingteam.

Vores medlemmer er blandt de bedste:

 • Konsulenter til ledelse, sparring, strategiudviking, planlægning m.m.
 • Projektledere, managers og koordinatorer.
 • Tekstforfattere til content, sociale medier, kampagner, branding/identitet, konceptudvikling, kundecases m.m.
 • Designere/grafikere til web/mobile/digitale medier, content, print, præsentationer, messe- og udstillingsmaterialer m.m.
 • Udviklere til website-udvikling, app’s m.m.
 • Digitale specialister til f.eks.: E-mail marketing, automation, SEO/SEM, Analytics/Ads, SoME, customer journey, medieplanlægning m.m.

Antallet ændrer dig hele tiden. Her på platformen kan du søge og læse om ca. 500 personer, men vores samlede netværk udgør ca. 3.000 personer.

Hvem benytter Marketingcapacity?

Vi samarbejder med en lang række af landets største virksomheder indenfor mange brancher. Kontakt os gerne for en liste med eksempler.

Hvem samarbejder med vores freelancere og vikarer?

Klik her for at ca. 2.000 reference virksomheder – og for at se hvem der har samarbejdet med dem. Virksomhedsindeks

Strategisk rekrutteringssamarbejde

Marketingcapacity.dk samarbejder med Nordic Recruiting for at tilbyde executive search og rekruttering af ledere til alle niveauer indenfor marcom, tech, medier, salg samt it. Nordic Recruiting er en sammenslutning af nogle af branchens mest erfarne headhuntere indenfor området. Netværket er omfattende og dækker Danmark, Sverige og Norge.

Spørgsmål og forespørgsler:

Ring +45 29930790 eller skriv til carsten@marketingcapacity.dk

”MarketingCapacity er et stærkt alternativ, når man ønsker at tilføre sit team nye kompetencer og/eller ekstra ressourcer. I min tid som marketingchef i AP Pension har jeg haft stor glæde af, at samarbejde med MarketingCapacity og deres netværk af specialister. Processen har været effektiv og MarketingCapacity har ret hurtigt præsenteret os for en række velkvalificerede kandidater at vælge i mellem.

De kandidater vi valgt har været kompetente, motiverede og gode til at komme ind i organisationen og samarbejde på tværs. Jeg kan varmt anbefale MarketingCapacity og deres netværk af specialister.”

Kim Blandtfort Christensen, AP Pension

Sampension benyttede MarketingCapacity til at finde en konsulent og projektleder til at lægge en strategi og påbegynde processen med at gå på Facebook.

”Efter en super opstart, hvor vi fik udviklet vores facebook-side og kom godt i luften den 1/12, er vi nu i en driftsfase, hvor Peter laver indhold en dag om ugen og ajourfører vores contentplan. Det har været et virkelig godt samarbejde med Peter, som er dygtig og også personligt er gået godt i spænd med afdelingen – så en meget glad kunde herfra“

Søren Espersen, Kommunikations- og HR-direktør, Sampension

SimCorp benyttede MarketingCapacity til at finde en ekstern kommunikationskonsulent, som kunne være med til at drive vores employer branding-kommunikation.

”Vi blev hurtigt præsenteret for en række relevante kandidater, udvalgte tre, som der blev holdt samtaler med, og fandt den helt rigtige til jobbet.

MarketingCapacity var med i hele processen, havde styr på både det formelle og det praktiske, og havde frem for alt et udvalg af kandidater, der gjorde det muligt meget hurtigt at finde den rigtige løsning for SimCorp.”

Anders Crillesen, Group External Communications Manager, SimCorp