”På alle måder en fed proces, når man skal bruge freelancere”

”Jeg brugte Marketingcapacity.dk første gang i mit forrige job hos Secomea. Det var så god en oplevelse, at jeg også i mit nye job har fået Carsten Bjerregaards hjælp. Jeg er vild med konceptet. For det første er det jo en økonomisk og fleksibel måde at få løst både kortsigtede og langsigtede opgaver og udfordringer på, som man ikke kan løse optimalt i sit eksisterende team. Og for det andet er det en utrolig smidig proces, da Carsten er lynhurtig til at forstå mit behov og god til at byde ind. Jeg er derfor helt tryg ved, at opgaven er forstået på både strategisk og operationelt plan.

I mit tidligere job skulle jeg bruge en grafisk designer til at udvikle en designmanual. Vores inhouse designer var fuldt optaget med driften, så vi havde behov for at få en dedikeret ressource til opgaven. Carsten præsenterede os for nogle kompetente kandidater, og den designer, som vi valgte, løste opgaven perfekt inden for tidsrammen.

Her hos e-mærket skulle vi så bruge en SoMe specialist til at hjælpe vores SoMe ansvarlige med detalje-viden om algoritmer og funktioner og med kompetencer til at arbejde med konti, automation, leadprocesser og kontakt til andre platforme. Endnu engang løste Marketingcapacity.dk opgaven super professionelt, så efterfølgende har jeg også fået Marketingcapacity til at hjælpe mig med en fastansættelse. Det er som at have adgang til en headhunter med fingeren på pulsen både til freelancere og potentielle ansatte – og til en utrolig fair pris.

Carstens netværk, erfaring og hans evne til at køre projekter igennem er imponerende. Derudover er de folk, som han anbefaler både kompetente og motiverede – så de leverer kreative og effektive resultater inden for både deadline og budget. Og den ugentlige time-rapportering gør det nemt at holde overblik, uden at man behøver at bruge tid på det”.

Susanne Juul Hastrup, Brand- og Marketingchef, e-mærket

..

.

”Vi fik rekrutteret en god CRM-manager til en fast stilling”

”Vi havde uden held prøvet at finde en CRM-manager. Så vi spurgte Marketingcapacity.dk, om de kunne finde en vikar, indtil vi fandt den rette. De har jo en spændende base af kandidater ved hånden. Carsten foreslog imidlertid, at han skulle prøve at rekruttere den permanente CRM-manager i stedet.

Det sagde vi ja til, og så talte vi med Carsten om vores behov, og hvilken rolle CRM-manageren skal have på kort og længere sigt. Herefter gik Marketingcapacity.dk i gang med at researche, og efter et par uger, havde vi en online-runde med 5 kandidater via Zoom. Og jeg må sige, at det var kandidater af høj kvalitet. Tre af dem var fuldt ud kvalificerede til stillingen, og vi valgte at invitere to af kandidaterne til samtaler på vores domicil. En af dem fik stillingen. 

Skal jeg summe det op, var det en effektiv og hurtig proces, hvor vi fik virkelig gode kandidater at vælge mellem. Det er jo egentlig de to vigtigste parametre. Vi var på plads fra start til underskrevet ansættelses-kontrakt på 1 måned. Jeg kan absolut anbefale Marketingcapacity.dk til rekruttering af marketingfolk.”

Peter Møller, Head of Digital Marketing, Danske Spil A/S

.

….

”Meget effektivt, på et højt fagligt niveau”

”Historisk set har Kræftens Bekæmpelse ikke haft problemer med at tiltrække dygtige medarbejdere. Vi har et brand og en mission, som mange godt kan se sig selv i. Men når det drejer sig om specialister inden for marketing, er konkurrencen blevet hård de seneste år.

Flere her i huset har derfor fået hjælp af Marketingcapacity til at finde dygtige folk. Jeg selv har fået hjælp til at finde en digital projektleder med en stærk kommunikativ profil til et barselsvikariat, og senest har de hjulpet os med at finde en UX designer til en fast stilling.

Jeg oplever processen som virkelig smooth og det har krævet et minimum af min tid. Efter at vi havde talt om vores behov – og specificeret de trivielle men alligevel vigtige detaljer omkring løn og arbejdstid – gik de i gang. Og snart blev jeg præsenteret for relevante og kompetente kandidater til en 1. samtale. Det sparede meget tid hos os, og vi kunne på kort tid gå direkte til samtalerne.

Alt i alt må jeg sige, at Marketingcapacity har gjort det problemfrit for os at finde frem til meget dygtige marketingfolk.”

Henriette Edslev, chef for digital fundraising og dialog, Kræftens Bekæmpelse

.

.

”Høj kvalitet og service-mindede med stor forståelse for vores behov”

”Hos Novozymes har vi brugt Marketingcapacity.dk til at finde en lang række profiler. Fra projektledere og kommunikationsfolk til tekstforfattere, content creators, digitale specialister og andre. Alle sammen med den ekstra dimension, at de skulle være dygtige til engelsk.

Det har ikke været nemme profiler at finde, men Marketingcapacity.dk har løst opgaven hver gang. Endda i første omgang, uden at vi har været nødt til at tage en ekstra runde. Nogle af de kandidater, vi har mødt, har naturligvis passet bedre til os end andre. Men alle har været inden for skiven.

Jeg har oplevet processen som meget struktureret. Carsten har bedt os om at beskrive vores behov, og her har han været en god sparringspartner i forhold til de kompetencer, vi skulle gå efter. Herefter har han så fundet nogle gode kandidater. Det har været smidigt, hurtigt og alligevel grundigt. Ja, faktisk en fornøjelse.

Efter rekrutteringen, når freelanceren er i gang med arbejdet, fungerer trackingen af timer og faktureringen også smidigt og nemt for os. Jeg har 20 års erfaring i at samarbejde med bureauer og freelancere. Marketingcapacity.dk leverer en høj kvalitet, og de er behagelige og super service-mindede at arbejde sammen med.”

Charlotte Hummer Vad, Head of Backend Delivery Team, Customer Engagement, Novozymes

.

.

“Vi skal blot sætte lidt tid af til at møde nogle kandidater og så vælge den, der passer os bedst”

“Jeg har brugt Marketingcapacity.dk til at finde en UX/UI medarbejder til et webprojekt. Vi ville gerne have en person, som kunne sidde onsite hos os og være med i et tættere samarbejde, end man som regel oplever med et større bureau.

Jeg oprettede en virksomhedsprofil på Marketingcapacity.dk og kiggede på forskellige profiler, inden jeg ringede og fik fat i Carsten Bjerregaard. Herefter gik det stærkt. Næste skridt var en slags speeddating med nogle udvalgte kandidater. Det har jeg ikke oplevet før, men det virkede rigtig godt for os. Efter første runde tog vi lige et par møder mere, og så faldt det på plads.

Det var nemt, og vi har fundet en dygtig freelancer, som er professionel, behagelig at arbejde med og som forstår vores forretning. Alt i alt vil jeg sige, at for mig er den store fordel, at de tager sig af alt det kedelige. Administrationen. Vi kan koncentrere os om det faglige”

Kim Vile, Marketing Director, Fitness World

.

.

”Dejlig agilt, så vi ikke skulle bruge så meget tid”

”Som vækstvirksomhed har det i flere situationer nødvendigt for os at bruge freelancere, fordi vi har brug for fleksibel kapacitet.

Marketingcapacity.dk har hjulpet os med at finde 3 freelancere. En af dem har vi efterfølgende tilknyttet fast, en anden er færdig med sit forløb, og den tredje sidder hos os endnu. Så vi har haft- og har stadig glæde af de freelancere, vi har fundet gennem samarbejdet.

Den store fordel for os er, hvor nemt og hurtigt, det går. Vi taler med Carsten og beskriver vores behov, og så går han med det samme i gang med rekrutteringen. Han sender os nogle link til sin base, hvor vi så kan kigge dem igennem, inden vi sammen finder frem til 3 kandidater, som vi kan interviewe.

Vi gennemfører interviewene via Zoom, hvorefter vi har en evaluerende snak med Carsten. Hvis det er et langt forløb, taler vi med vores favorit én gang til, mens vi til kortere forløb har valgt direkte efter den første zoom samtale. Det er jo kompetente folk, og vi er en virksomhed med højt tempo, så det passer os fint, at Marketingcapacity.dk rykker så hurtigt”.

Margit Friis, Head of Marketing & E-commerce, Apoteka

.

.

”Jeg er utrolig lettet over, at jeg har denne mulighed”

”Hos DKTV, som tidligere hed Dansk Kabel TV, har vi god erfaring med at bruge freelancere i stedet for reklamebureauer. Vi har brugt freelancere flittigt i de 4 år, jeg har været her, så jeg ved også, at det kan være svært – og tage tid – at finde den rigtige freelancer til en opgave.

Men det løser Marketingcapacity.dk. De har tidligere hjulpet os med at finde en tekstforfatter og nu for nylig en grafiker. Begge gange har det været en effektiv og professionel proces. Hvor det sværeste faktisk har været at vælge mellem de 3 kandidater, de anbefalede os at tage en samtale med. De var alle sammen dygtige nok til at løse de opgaver, vi havde.

Da vi skulle finde en grafiker, sendte jeg en mail til Carsten Bjerregaard, som havde hjulpet os før. Han tog så fat i mig for at spørge ind til vores behov. Det er han i øvrigt god til med hans erfaring og evne til at lytte og komme med forslag. Efter vores samtale gik han i gang med rekrutteringen.

Et par uger efter havde vi et Teams-møde med 3 kandidater, hvoraf vi så valgte den ene. I alt gik der kun 2-3 uger, til vi havde en grafiker på plads. Det kunne vi aldrig have gjort så grundigt og hurtigt selv gennem vores netværk eller LinkedIn. Jeg er virkelig tilfreds med samarbejdet.”

Maja Aagaard, Chef for Produkt, Marketing og Kommunikation, DKTV 

.

.

”Jeg vil sikkert bruge Marketingcapacity.dk igen”

”Vi skulle bruge en freelancer med stor eksekveringskraft til paid social. Altså til at skrive og poste content på platforme som Facebook, LinkedIn og Twitter samt evaluere på, hvordan kampagnerne performer. Da arbejdet ikke blot var for os selv men også for vores kunder, var det vigtigt at finde en person, der kunne kommunikere fornuftigt med kunderne.

Og processen var fuldstændig gnidningsløs. Vi fortalte Marketingcapacity om vores behov, og de kom hurtigt med 3 kvalificerede kandidater. Og da der så kom noget i vejen for vores førstevalg, fandt vores konsulent, Carsten Bjerregaard, hurtigt en fuldgod erstatning. Carsten responderer i det hele taget hurtigt, når vi henvender os med spørgsmål.

Da arbejdet gik i gang, viste der sig en ekstra fordel. Den ugentlige tidsrapport fra freelanceren giver er godt overblik over, hvilke projekter, der er blevet arbejdet på. Det er også en stor hjælp, når vi skal afregne med vores kunder.

Når det bliver relevant igen, vil jeg bestemt tænke på at henvende mig til Marketingcapacity igen”.

Mette Frølich, Content Strategy Lead, Mediacom/Group M.

.

.

”På under 3 uger havde jeg en barselsvikar på plads”

”Jeg har arbejdet med freelancere en del gange. Både nogle som endte med at blive ansat, og andre som i en periode har løst opgaver, vi ikke havde ressourcer eller kompetencer til internt. Så jeg ved, hvor lang tid det kan tage at finde den rigtige. Men tid var der ikke nok af, da vi skulle finde en Marketing Project Manager, som kunne arbejde med SoMe og web i et 7 måneders vikariat.

Jeg undersøgte forskellige muligheder – herunder Marketingcapacity.dk, og ringede til Carsten Bjerregaard. Det førte til, at jeg briefede ham direkte i telefonen, så han med det samme kunne gå i gang med at finde egnede kandidater. Og jeg må sige, at han virkelig shortcuttede processen. Jeg kunne måske godt have fundet en egnet freelancer/vikar selv, men ikke på så kort tid. Det var unikt. Carsten har både et stort netværk, en eksisterende base af freelancere og anvender diverse platforme som LinkedIn til at promovere de specifikke stillinger.

Carsten præsenterede 3 kandidater til interview efter kun 14 dage, og vi havde vikariatet besat på rekordtid. Det betød endda, at der var 4 dages overlap med den medarbejder, der forlod virksomheden. Det har haft en kæmpe værdi, og jeg må sige, at samarbejdet med Carsten Bjerregaard har været effektivt. Det har været nemt og enkelt, og vi har fået god service og hurtig repons hele vejen igennem”.

Anita Olsen, Director, Global Marketing, INVISIO

.

.  

”Vi har fået kompetent sparring gennem hele processen”

“Vi havde selv kørt vores SoMe markedsføring, men vi ville gerne gøre det mere professionelt. Så jeg Googlede ’SoMe freelancer’ og fandt frem til Marketingcapacity.dk. Det tiltalte mig, at de personligt ville hjælpe med at finde nogle kandidater, som passede til vores behov.

Jeg er ikke selv marketing specialist, så det var en stor hjælp, at Carsten Bjerregaard hjalp os hele vejen igennem. Fra starten, hvor han hjalp med at sætte ord på vores behov, til samtalerne hvor han kunne spørge ind til de kandidater, vi talte med. Der var 3 kandidater til samtale hos os inden for to timer, så vi kunne sammenligne deres faglighed og den kemi, som de hver især havde med os.

Vi endte med at vælge en yderst kompetent SoMe specialist. Vi er meget glade for hende, og hun hjælper os med markedsføring på Facebook, Instagram etc. Lige som hun arbejder med vores pressemeddelelser, nyhedsbreve og web-tekster. Det er et bredt område.

Alt i alt er jeg meget positiv. Deres koncept er nemt at gennemskue og nemt at gå til. Og der er god opfølgning hele vejen.”

Karen Nedergaard, direktør, Absalon Hotel Group

.

.

”Vi kunne vælge mellem stærke kandidater på senior-niveau”

”Vi skulle bruge en E-com manager til et 9-12 måneders vikariat. Det er jo et område, der kræver nogle særlige kompetencer, og da vi havde haft kraftig vækst i denne del af vores forretning, var det nogle store sko at fylde ud. Så vi gik efter at få dækket behovet med en selvkørende kapacitet på senior-niveau.

Vi havde hørt om Marketingcapacity, så vi skrev en liste med vores krav og ønsker og tog fat i Carsten Bjerregaard. Carsten forstod hurtigt vores behov, så i løbet af ret kort tid havde han fundet frem til 3 stærke kandidater, som vi mødte på et Zoom møde. To af dem holdt vi derefter et fysisk møde med, hvorefter vi valgte den ene.

Hun kom hurtigt godt i gang med vikariatet. Hun sidder hos os, hvorfra hun skal eksekvere branding, awareness og salg gennem de digitale kanaler. Jeg synes i det hele taget, at de freelancere, vi kom i kontakt med gennem Marketingcapacity, havde en høj kvalitet.”

Jonas Worm, direktør, Sif Jakobs Jewellery ApS