Artikel

Find den ideelle medarbejder til fastansættelse

Har I behov for en ny medarbejder i marketing, så er du kommet til det rette sted.

Skal din virksomhed have dækket en fast position inden for marketing og kommunikation? Så kan Marketingcapacity.dk sikkert hjælpe jer. Vi løser flere og flere rekrutteringsopgaver for større virksomheder. Blandt andet fordi vi har over 1.500 aktive og verificerede medlemmer her på platformen, og fordi vi har et netværk med over 3.000 personer, som vi er i løbende dialog med. Vi dækker alle funktioner indenfor marketing og kommunikation og alle niveauer.

Alle stillinger er naturligvis unikke. Det er vores metode også – og en smule anderledes end traditionelle rekrutteringsbureauer:

Vi kombinerer tre ting:

  1. En klassisk rekrutterings-indsats, hvor vi profilerer og kontakter potentielle kandidater i fast stilling via personlig kontakt og LinkedIn
  2. Vores unikke netværk af freelancere, vikarer og jobsøgende
  3. En lean proces med en hurtig, personlig prækvalificering og indledende online interviews

Det har vist sig effektivt, ikke mindst når virksomheder ønsker at rekruttere specialister.

Den måde at arbejde på tiltaler mange. Dels fordi den er effektiv, og nok også dels fordi den er mere lean, end den måde mange headhunters og rekrutteringsbureauer arbejder på.

Sådan gør du:

Få 3 stærke kandidater
Lav en kort beskrivelse af dit behov og skriv eller markér at der er tale om fastansættelse. Så kontakter vi dig for en dialog om profilen, processen og et tilbud, før vi påbegynder rekrutteringen. Vi vil ofte finde flere egnede kandidater end 3, når der er tale om rekruttering til fast stilling. Nemmere bliver det ikke. Læs mere her

Chatten
Skriv gerne for en hurtig, uformel forespørgsel eller dialog. Du er også velkommen til at ringe på 2993 0790.